Weekend greu pentru echipele de juniori ale secţiei de baschet

Cu excepţia echipei masculine de baschet sub 13 ani, toate celelalte formaţii de juniori ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au avut programate, în weekend, meciuri în cadrul Campionatelor Naţionale.

În competiţiile destinate băieţilor, formaţia sub 16 ani, antrenată de Constantin Mircea (foto), a cedat, pe teren propriu, scor 46-60, în faţa celor de la CSS Mediaş, într-o partidă disputată duminică, în Sala Sporturilor „Olimpia”.

Nici colegii mai mari, de la Under 18, pregătiţi de Cornel Alecu, nu au avut mai mult noroc în confruntarea cu Steaua CSM EximBank Bucureşti, pierzând cu un categoric 41-99 meciul desfăşurat în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”, din Capitală. De remarcat că formaţia bucureşteană are în componenţă cinci membri ai echipei naţionale de juniori. După primele patru etape, echipa sub 18 ani a clubului nostru are un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri, urmând să joace, la finalul săptămânii, în deplasare, cu Energia Tg. Jiu.

Trecând la fete, notăm victoria echipei sub 16 ani de la CSŞ-CSM Ploieşti, scor 69-46, în deplasare, cu CSS Ceauşianu Reghin, în cadrul etapei a 3-a. Miercuri, de la ora 17:00, în sala de sport a Şcolii „Nicolae Iorga” (fosta Şcoală nr. 31), fetele Loredanei Munteanu vor juca împotriva celor de la CSŞ Sibiu.

În fine, echipa sub 18 ani de la CSS-CSM Ploieşti, antrenată de Corina Savu, a pierdut, scor 30-70, meciul disputat în deplasare cu CSU Braşov, contând pentru etapa a 2-a. Următorul joc pentru gruparea feminină sub 18 ani se va disputa sâmbătă, pe teren propriu, cu Phoenix Galaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.