La luptă cu campioanele!

Handbal feminin, Etapa a X-a, Mâine, ora 20.00, CSM Bucureşti – CSM Ploieşti

 

Handbalistele de la CSM Ploieşti deschid, mâine seară, etapa a X-a a Ligii Naţionale, urmând să joace în deplasare, în faţa campioanei CSM Bucureşti. Meciul se dispută în devans, runda fiind programată la sfârşitul acestei săptămâni, deoarece handbalistele pregătite de Kim Rasmussen vor juca, duminică, în Champions League, cu Buducnost.

Confruntarea programată de la ora 20.00, în Sala Rapid, e una dificilă pentru fetele noastre, dar antrenorul Neven Hrupec vede şi partea bună a lucrurilor, apreciind că „adversarele sunt favorite, aşa că vom juca fără presiune şi, în aceste condiţii, sper să facem un joc bun. Nu avem nimic de pierdut şi sper să arătăm un handbal bun, să arătăm handbalul pe care îl pregătim la antrenamente. Aceste două meciuri, cu CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, formaţii de Liga Campionilor, cu multe jucătoare excepţionale, nu fac decât să ne pregătească pentru celelalte trei confruntări din campionat pe care le mai avem de disputat în această toamnă, cu Slobozia, Cisnădie şi Sebeş, în care e obligatoriu să câştigăm”.

Tehnicianul croat al echipei noastre nu va putea conta pe cele două jucătoare aflate în recuperare după operaţii, Alla Sheiko şi Daciana Balaban, şi o are incertă pe Elena Şerban, care a suferit o uşoară întindere şi nu se ştie dacă poate evolua mâine.

Partida din Sala Rapid va fi transmisă de Digisport şi va fi arbitrată de Daniel Basso şi Florin Tofan (Galaţi). Federaţia Română de Handbal nu a anunţat, deocamdată, numele observatorului acestei partide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.