Băieţii, obiectiv clar la Focşani: trei puncte!

După victoria superbă obţinută în faţa campioanei HCM Minaur Baia Mare, handbaliştii de la CSM Ploieşti caută să lege câteva rezultate bune, mai ales că urmează un program aparent mai uşor. Băieţii joacă mâine, de la ora 18.30, pe terenul nou-promovatei CSM Focşani, apoi primesc vizita Vasluiului, după care merg la Galaţi, pentru duelul cu o altă echipă venită din Divizia A şi fără punct în cont până în acest moment.

Referitor la jocul de mâine, directorul tehnic Ion Nicolae spune că „mergem să ne batem pentru a lua trei puncte, mai ales că avem un moral bun după această victorie cu Minaur. Ar fi păcat să nu profităm de momentul bun şi să ratăm şansa de a ne dubla zestrea din clasament. Ştim că la Focşani e o sală în care se pune presiune, lumea vine la handbal şi îşi susţine echipa, dar sper să jucăm bine şi să-i liniştim repede”. Staff-ul tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu probleme de lot şi va miza, foarte probabil, pe acelaşi efectiv ca şi la jocul de miercuri.

Partida de la Focşani va fi arbitrată de cuplul Georgian Băducu şi Răzvan Voicu (Buzău) şi îl va avea ca observator pe Viorel Ciucan (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.