Alt meci, acelaşi obiectiv pentru fete: victoria!

Handbalistele de la CSM Ploieşti încheie, mâine, seria de trei meciuri dificile din ultima săptămână cu o deplasare pe terenul formaţiei SCM Craiova, meciul contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naţionale feminine. Oltencele au început ezitant acest sezon, dar vin după două rezultate foarte bune, o remiză la Roman şi o victorie la zece goluri la Cluj, aşa că misiunea elevelor lui Neven Hrupec nu se anunţă deloc uşoară, chiar dacă, în urmă cu puţin mai mult de o lună, cu prilejul Cupei Craiova, fetele noastre se impuneau de două ori în Bănie cu 31-24 şi 27-26.

„Fetele sunt puţin obosite după aceste două meciuri foarte grele, dar vom fi pregătiţi pentru ca, la ora jocului, să facem totul pentru a câştiga. Craiova este o echipă bună, rapidă, cu destule jucătoare bune, precum Băbeanu sau Zivkovic. Am văzut jocul lor de la Roman, în care au jucat foarte bine şi au obţinut un rezultat bun, apoi au câştigat la zece goluri la Cluj, deci sunt într-o formă bună şi va trebui să fim la nivel maxim pentru a ne impune. Mergem să facem un joc bun şi să luăm toate cele trei puncte”, spune antrenorul Neven Hrupec. Tehnicianul nu se confruntă cu probleme de lot după meciul cu HCM Roman, urmând să mizeze pe acelaşi lot de jucătoare.

Partida de la Craiova este programată mâine, de la ora 14.00, va fi arbitrată de Cristina Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău) şi îl va avea drept observator pe Ion Şerbu (Bucureşti). Meciul nu va fi televizat.

După această etapă, campionatul se va întrerupe timp de trei săptămâni pentru că echipa naţională va disputa partidele cu Lituania (acasă, 8 octombrie) şi Belarus (deplasare, 11 octombrie), din preliminariile Campionatului European din 2016. Următorul meci oficial pentru CSM Ploieşti va fi pe 17 octombrie, la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.