Echipa de fotbal seniori, la prima victorie pe teren: 2-0 la Valea Călugărească!

Preluată, de săptămâna trecută, de Octavian Grigore, echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a reuşit, în weekend, să obţină prima victorie pe teren în Liga B Prahova, după acel 3-0 la „masa verde” cu AS Gherghiţa. Astfel, tinerii jucători ai clubului nostru s-au impus cu 2-0 în meciul din deplasare cu Sportul Valea Călugărească, golurile fiind marcate de Robert Petrea şi Laurenţiu Georgescu.

Octavian Grigore a început partida cu Iordache – Condrea, Georgescu, Chirion, Bălăceanu – Cismaru, Ţânţaru, Petrea, Moise – Dăncilă, Petculescu, apelând, pe parcurs, şi la Popescu, Ghinea, Ad. Ilie şi R. Marin. „A fost primul meu meci pe banca tehnică a echipei şi mă bucur pentru că, după cele două înfrângeri suferite, aceşti copii au crezut că pot câştiga pe terenul unei formaţii care începuse bine campionatul. În plus, prin evoluţia avută, copiii au arătat că pot progresa de la meci la meci”, spune experimentatul tehnician. În lotul cu care a fost abordat acest joc s-au regăsit opt juniori, de remarcat fiind că, dintr-un efectiv total de 24 de jucători, nu mai puţin de 15 sunt sub 18 ani.

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti a urcat pe poziţia a 9-a a clasamentului Seriei Est a Ligii B Prahova. În etapa a VI-a, echipa noastră va evolua, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnic, în compania formaţiei Voinţa Vadul Părului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.