Team building la Vâlcea: Master Chef, ediţia I, varianta CSM Ploieşti

Aflate, de luni, în cantonament la Râmnicu Vâlcea, handbalistele de la CSM Ploieşti au avut parte, în această dimineaţă, de o acţiune prin care conducerea clubului a căutat să unească un lot în care mai mult de jumătate dintre jucătoare sunt venite în această vară. Cu acordul antrenorului Neven Hrupec, la iniţiativa psihologului echipei, Andreas Hniatiuc, cu care clubul colaborează de un an de zile, fetele au fost implicate într-un team building ce li s-a potrivit mănuşă: au mers la restaurantul L’Accademia del Gusto, acolo unde au fost împărţite în trei echipe (pe criterii ce ţin de relaţiile de joc) şi, respectând o serie de reguli, au fost puse să gătească meniul ales. Acţiunea s-a desfăşurat într-o atmosferă destinsă, handbalistele fiind astfel puse în situaţia de a-şi arăta şi talentul culinar, iar, la final, „produsul finit” s-a transformat în masa de prânz a zilei. Evenimentul a fost posibil cu sprijinul domnului Florin Burcă şi al restaurantului L’Accademia del Gusto, care au pus la dispoziţia delegaţiei ploieştene atât bucătăria proprie, cât şi toate cele necesare desfăşurării acţiunii.

Cât priveşte partea sportivă a stagiului de la Râmnicu Vâlcea, antrenorul Neven Hrupec a gândit un program cu câte două antrenamente pe zi, chiar şi mâine şi sâmbătă fiind programate şedinţe de pregătire în cursul dimineţii, deşi, după-amiaza, de la ora 18.00, vor avea loc meciurile amicale cu CSM Bucureşti.

 

 

Lotul prezent la Râmnicu Vâlcea:

– Dragica Tatalovic, Elena Şerban, Alina Dumitru (portari);

– Ramona Farcău, Andreea Chiricuţă, Cătălina Preda, Adriana Vasilescu (extreme);

– Iryna Burtea-Shutska, Ionela Dinu (pivoţi);

– Marina Dmitrovic, Mihaela Tivadar, Nicoleta Tudor, Ivana Bozovic, Maria Gavrilă, Izabela Mitrescu (linia de „9 metri”).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.