Fetele lui Neven Hrupec au surprins campioana!

 

Aflate în cantonament la Râmnicu Vâlcea, handbalistele de la CSM Ploieşti au fost aproape de un rezultat remarcabil chiar şi pentru perioada de pregătire: o victorie în faţa campioanei CSM Bucureşti. Într-un amical disputat în această seară, de la ora 18.00, în Sala „Traian”, elevele lui Neven Hrupec le-au dat mari emoţii bucureştencelor şi doar câteva greşeli comise pe final au făcut ca victoria să le aparţină adversarelor, la un singur gol – 29-28 (14-12) – în condiţiile în care, în minutul 57, jucătoarele noastre aveau trei goluri avans.

Tehnicianul croat a început partida cu formula Tatalovic – C. Preda (3 goluri), M. Dmitrovic (8),Tivadar (2), Burtea-Shutska (1), N. Tudor (4), Farcău (4), apelând, pe parcurs, şi la E. Şerban – Chiricuţă (1), Bozovic (5), I. Dinu, Ad. Vasilescu şi M. Gavrilă. Nu au evoluat deloc A. Dumitru şi I. Mitrescu.

„Sunt foarte mulţumit de jocul fetelor, mai ales în condiţiile în care, dimineaţă, am făcut un antrenament normal, de o oră şi jumătate. Sigur, ştim cu toţii că e diferenţă mare între un meci amical şi unul oficial, dar mi-am felicitat fetele pentru că ne-am ridicat la nivelul adversarelor de-a lungul celor 60 de minute. Iar CSM Bucureşti chiar are un lot puternic, cu două, poate trei soluţii excelente pe fiecare post. Nu pot remarca individual pe cineva, pentru că toată echipa a luptat şi a jucat foarte bine. Şi sunt sigur că, de la un antrenament la altul, de la un meci amical la altul, ne vom îmbunătăţi jocul şi vom arăta un handbal de calitate”, spune antrenorul Neven Hrupec.

Cele două formaţii se vor confrunta din nou sâmbătă după-amiază, tot de la ora 18.00 şi tot la Râmnicu Vâlcea.

Sursa foto: facebook CSM Bucureşti oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.