Junioarele IV, pe podimul campionatului!

Echipa de junioare IV a CSM Ploieşti s-a întors cu bronz de la Târgu Mureş, acolo unde a participat, de joi până sâmbătă, la turneul final al campionatului. Elevele lui Robert Comendant au avut evoluţii foarte bune, câştigând cinci din cele şapte partide disputate şi încheind alte două la egalitate, cu menţiunea că, din nefericire, pe cea din semifinale, cu United Galaţi, au pierdut-o după două reprize de prelungiri.

CSM Ploieşti a făcut parte din Grupa preliminară A, în care a remizat cu CSŞ Caracal, 26-26 (11-12), după care a câştigat cu 31-27 (19-12) cu LPS Vaslui şi 25-17 (13-6) cu ACS Tonic Oradea. Au mers de pe locul al II-lea în Grupa principală A, în care au câştigat ambele jocuri: 20-14 (10-5) cu LPS Viitorul Piteşti şi 24-22 (13-11) cu CS Olimpic Târgu Mureş. Apoi, în semifinală, au dat peste United Galaţi, ratând accederea în ultimul act al campionatului după o partidă dramatică, în care au condus chiar şi la cinci goluri, dar s-au văzut egalate cu 30 de secunde înainte de final şi au ratat ultimul atac al meciului. A fost 17-17 (11-7), apoi 18-18 după prima repriză de 3 minute de prelungiri şi 18-20 la finalul celei de-a doua, astfel că elevele lui Robert Comendant au jucat finala mică a campionatului.

Le-au întâlnit, din nou, pe cele de la CSŞ Caracal, cu care remizaseră în primul meci al turneului, şi, de data aceasta, s-au impus fără emoţii, cu 21-17 (10-9), încheind sezonul pe ultima treaptă a podiumului.

„Sunt mulţumit de fete, chiar dacă era loc de mai bine, în condiţiile în care am fost foarte aproape să câştigăm, în semifinală, în faţa formaţiei care a devenit campioană naţională. Oricum, le felicit pe fete pentru acest sezon şi le mulţumesc celor care ne-au fost alături pentru a realiza această performanţă”, a spus Robert Comendant.

Lotul folosit de tehnician la acest turneu a fost următorul: Zamfir Elena şi Antohe Cristina (portari), Jiloveanu Diana, Evanghelide Iolanda, Stanciu Beatrice, Marin Roberta, Profirescu Carla, Niculaie Bianca, Şerban Andra, Constantin Daria, Stoica Ştefania, Petre Anamaria, Mihalache Mara şi Minea Alexandra (jucătoare de câmp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.