Denisa Ungureanu şi Andreea Ionescu, bronz la balcaniada „U21”!

În perioada 19-21 iunie, Sala Sporturilor Crystal Zrenjanin, din Serbia, a găzduit Campionatele Balcanice de judo rezervate juniorilor I – „U21”, la care au participat 131 sportivi din opt ţări: Bulgaria, Bosnia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Turcia şi România. Delegaţia României a fost alcătuită din 19 sportivi, printre care s-au numărat şi două reprezentante ale clubului CSM-CFR-CSŞ Ploieşti: Denisa Ungureanu (48 kg) şi Andreea Ionescu (63 kg). Ele au contribuit cu câte o medalie de bronz la bilanţul de 12 medalii (2 de aur, 3 de argint şi 7 bronz) al delegaţiei României.

Denisa Ungureanu a pierdut în primul tur în prelungiri în faţa bulgăroaicei Natali Soserova, care avea să şi câştige medalia de aur, apoi, în recalificări, a trecut de sârboaica Anoela Popovic, pentru ca, în lupta pentru medalia de bronz, să o învingă pe turcoaica Sehnaz Guz.

Andreea Ionescu a câştigat primul meci în faţa bosniacei Selma Ograsevic, apoi a pierdut cu muntenegreanca Ivana Sunjevic (câştigătoarea medaliei de aur), iar în duelul pentru medalia de bronz a învins-o pe sârboaica Tea Tintor.

În clasamentul pe echipe, România s-a clasat pe poziţia a III-a a clasamentului.

Sportivele de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt antrenate de Gheorghe Savu (coordonator) şi Mihai Trandafirescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.