Medaliate cu bronz, junioarele II au fost premiate de conducerea clubului

După ce, săptămâna trecută, băieţii de la minihandbal erau premiaţi de club pentru locul al 3-lea ocupat la turneul final de la Mediaş, astăzi, a venit rândul junioarelor II ale clubului, medaliate, şi ele, cu bronz în acest sezon, să fie recompensate de conducerea clubului. Directorul CSM Ploieşti, Luminiţa Albu, le-a premiat pe cele 16 jucătoare pregătite de Daniel Gheorghe în cadrul unei scurte festivităţi ce s-a desfăşurat în Sala „Leonard Doroftei” şi care a avut parte, la final, de momentul în care s-a tăiat tortul.

Antrenorul fetelor, Daniel Gheorghe, a declarat: „Sunt mulţumit de clasarea din acest sezon, mai ales că am făcut un pas înainte faţă de anul trecut, când am ocupat locul al 4-lea atât cu junioarele II, cât şi cu junioarele III. Vreau să le mulţumesc fetelor pentru efortul depus de-a lungul sezonului şi pentru faptul că ne-am îndeplinit obiectivul propus, acela de a câştiga o medalie, precum şi conducerii clubului pentru că ne-a susţinut şi în acest an. Totodată, mă bucur că am reuşit ca, împreună cu Robert Comendant, să ducem la bun sfârşit proiectul prin care ne-am propus că completăm piramida junioarelor, în sezonul viitor urmând să avem şi junioare I”.

Lotul de jucătoare care a reuşit performanţa din acest an a fost format din: Radu Georgiana şi Mititelu Cristina (portari); Ivan Laura, Vacariu Ana-Maria, Mihaiu Iulia, Popescu Teodora, Vulpe Diana, Mocanu Alexandra, Ionescu Bianca, Şerban Anisa, State Andra, Năstase Mihaela, Gros Ana-Maria, Bodo Ingrid, Pârvu Andreea, Mihart Andreea (jucătoare de câmp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.