Junioarele II, bronz la turneul final de la Sfântu Gheorghe!

Junioarele II ale clubului nostru, pregătite de Daniel Gheorghe, au urcat pe podiumul campionatului în urma turneului final de la Sfântu Gheorghe, desfăşurat de miercuri până duminică.

În faza grupelor, elevele lui Daniel Gheorghe şi-au asigurat calificarea după primele două partide, ambele câştigate – 25-23 (14-14), miercuri, cu Chimia Râmnicu Vâlcea şi 22-21 (10-9), joi, cu CS Extrem Baia Mare -, pierzând, vineri, 16-24 (9-13), meciul cu CSŞ Caracal, formaţie care avea să câştige Grupa 2, cu 7 puncte, şi, chiar, să devină campioană naţională. Din păcate pentru ploieştence, în semifinale au dat peste fosta colegă din Seria G a sezonului regulat, ASC Corona 2010 Braşov, în faţa căreia reuşiseră să câştige o singură dată, la Plopeni, de-a lungul celor cinci turnee organizate în acea fază a competiţiei. Şi handbalistele Marianei Târcă s-au impus din nou, cu 21-11 (9-5), iar CSM-ul a mers în finala mică, în care a dat piept cu ACS Şc. 181 SSP Ploieşti, formaţie învinsă de CSŞ Caracal cu 24-23 (13-14).

În lupta pentru medaliile de bronz, ploieştencele au reuşit, astăzi, să se impună cu 27-22 (12-12) în faţa formaţiei din capitală, luându-şi, astfel, şi o mică revanşă după înfrângerea suferită în faţa aceleiaşi echipe cu prilejul turneului semifinal de la Bucureşti, scor 19-21. CSŞ Caracal a devenit campioană naţională la junioare II după ce a trecut cu 21-20 (12-10), în finală, de Corona Braşov.

Lotul de jucătoare folosit de Daniel Gheorghe în turneul de la Sfântu Gheorghe a fost următorul: Radu Georgiana şi Mititelu Cristina (portari); Ivan Laura, Vacariu Ana-Maria, Mihaiu Iulia, Popescu Teodora, Vulpe Diana, Mocanu Alexandra, Ionescu Bianca, Şerban Anisa, State Andra, Năstase Mihaela, Gros Ana-Maria, Bodo Ingrid, Pârvu Andreea, Mihart Andreea (jucătoare de câmp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.