Misiune imposibilă la Baia Mare

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic dispută, mâine, de la ora 16.00, cel de-al doilea meci cu HCM Baia Mare contând pentru sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naţionale. Confruntarea are loc în Sala „Lascăr Pană”, iar după 20-31 în prima partidă, lucrurile sunt destul de clare în privinţa formaţiei care va continua lupta pentru primele locuri ale clasamentului. HCM Baia Mare mai are nevoie de un singur succes pentru a merge mai departe, regulamentul prevăzând două partide pe terenul campioanelor – una mâine, iar cealaltă, vineri, dacă va fi nevoie.

Tehnicianul nostru va miza cam pe acelaşi nucleu de jucătoare ca şi la meciul de sâmbătă, de la Ploieşti, handbalistele accidentate, care atunci au stat pe bancă, rămânând de data aceasta acasă. Este vorba despre Alla Sheiko, Andreea Dincu, Daciana Balaban şi Loredana Gărăcel, cu menţiunea că ultimele două au forţat şi au evoluat preţ de câteva minute pe finalul partidei de sâmbătă. Prin urmare, în autocarul care a plecat astăzi spre Baia Mare au urcat doar 12 jucătoare, care vor încerca să ofere o replică onorabilă campioanelor en-titre.

Meciul de mâine va fi arbitrat de bucureştencele Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu, iar observator va fi sibianul Doru Dordea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.