Trei puncte ca „mărţişor”!

Handbalistele de la CSM Ploieşti îşi continuă cursa pentru play-off cu o nouă partidă în care vor întâlni un adversar direct, pe CSM Unirea Slobozia, formaţie care îşi cam leagă ultimele speranţe să prindă locul al 8-lea de jocul de mâine, din Sala „Olimpia”. Ialomiţencele nu pot uita, cu siguranţă, coşmarul din meciul tur, în care fetele noastre, care îşi începuseră ascensiunea în clasament printr-o victorie în faţa Zalăului, le-au dat o adevărată lecţie de handbal, conducându-le cu 17-7 la pauză şi doar pe final, după ce au avut şi 11 goluri avans, le-au permis să înscrie de trei ori pentru un 18-26 oricum greu de digerat.

Mâine, va fi suficientă o victorie şi la un gol, pentru că punctele sunt cele mai importante, dar antrenorul Goran Kurtes nu vrea să aibă emoţii şi spune că „va trebui să tratăm meciul foarte serios şi să arătăm ca o echipă care merită să joace în play-off. Cred că ne-am prezentat bine, în general, în ultimele meciuri, chiar dacă, la Zalău, unele greşeli din repriza secundă ne-au costat scump, şi am încredere că vom face un meci bun cu Slobozia”. Tehnicianul se confruntă cu două probleme de lot: Ramona Ştefan şi-a reluat antrenamentele după accidentarea suferită la umărul drept în partida de la Roman, dar nu se pune problema să poată juca în acest moment, iar Mirela Roman a acuzat dureri la umărul drept şi nu poate evolua în jocul de mâine.

Meciul de mâine, din Sala Sporturilor „Olimpia”, contează pentru etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, va începe la ora 12.00 şi va fi arbitrat de Anamaria Stoia şi Diana Florescu (Bucureşti/Argeş), urmând să-l aibă drept observator pe Doru Stamatoiu (Râmnicu Vâlcea).

Leave a Reply

Your email address will not be published.