Victorie şi Liga Naţională va fi mai aproape!

Ocupanta poziţiei a III-a în clasamentul Seriei A a Diviziei A, HC Argeş Piteşti, vine, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia pentru a da replica liderului incontestabil CSM Ploieşti, care are bilanţ perfect până acum: 16 victorii în 16 partide disputate. În tur, băieţii noştri s-au impus clar, cu 26-21 (14-11), şi vor să repete isprava din toamnă pentru a-şi mări la 12 puncte avantajul faţă de urmăritoare, mai ales că formaţia de pe locul al doilea, CSU Galaţi, stă în această etapă.

Directorul tehnic Ion Nicolae e optimist, dar spune şi că elevii săi trebuie să fie atenţi, pentru că HC Argeşul este o formaţie bună a Diviziei A: „Au o echipă omogenă, cu jucători experimentaţi care joacă de câţiva ani împreună, aşa că nu putem să-i tratăm de sus. Din fericire, suntem într-o creştere de formă în acest debut de retur, meciul de la Alexandria arătând multe lucruri bune în comparaţie cu primele două partide, şi nu rămâne decât ca băieţii să confirme trendul ascendent în acest joc cu Piteştiul”.

Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu nu pot conta mâine pe serviciile pivotului Gheorghe Roman, care a suferit înaintea partidei de la Alexandria o întindere a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng şi va lipsi de pe teren circa o lună de zile.

Meciul de mâine va avea loc cu începere de la ora 12.00, în Sala „Olimpia”, şi va fi arbitrat de o brigadă experimentată, formată din Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia (Gorj). Intrarea spectatorilor este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.