Handbaliştii de la CSM Ploieşti şi Winmarkt le-au pregătit surprize doamnelor şi domnişoarelor!

Handbaliştii de la CSM Ploieşti vor avea parte de un weekend plin şi, speră ei, fericit. După meciul de mâine, cu HC Argeş Piteşti, din care şi-au propus să iasă învingători, vor avea, duminică, misiunea de a le surprinde pe doamne şi domnişoare cu câteva acţiuni puse la cale alături de Winmarkt cu ocazia zilei de 1 martie.

Vor începe – unde altundeva? – în Sala Sporturilor Olimpia, acolo unde, alături de reprezentanţii Winmarkt, le vor face câteva surprize tuturor femeilor prezente la meciul de handbal feminin dintre CSM Ploieşti şi CSM Unirea Slobozia, programat la ora 12.00, după care, în jurul orei 12.30, se vor muta în centrul comercial Winmarkt pentru a le împărţi flori şi cadouri doamnelor şi domnişoarelor, dar şi pentru a oferi autografe şi a participa la sesiuni foto.

Vizita băieţilor în centrul comercial Winmarkt se va repeta şi duminica următoare, pe 8 martie, atunci când, alături de gazde, sunt puse la cale alte surprize pentru reprezentantele sexului frumos.

În perioada 6-8 martie, Winmarkt organizează o campanie specială destinată cumpărătorilor fideli: pentru cumpărături în valoare de 100 lei, clienţii vor primi, pe loc, un voucher cadou în valoare de 25 de lei, pe care îl vor putea folosi în magazinele participante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.