Repetiţie înaintea derbiului

După două runde în care şi-au făcut încălzirea pentru retur în faţa echipelor „satelit” ale prim-divizionarelor Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava, handbaliştii de la CSM Ploieşti vor avea parte, mâine, în runda cu numărul XVIII a Diviziei A, Seria A, de o „nucă” ceva mai tare, cu prilejul deplasării de la Alexandria. HC Teleorman este o echipă care poate pune probleme când joacă în faţa propriilor suporteri, motiv pentru care antrenorul Dragoş Dobrescu cere o concentrare sporită faţă de primele două partide, aşteptând, totodată, şi o creştere a nivelului de joc, mai ales că urmează, sâmbăta viitoare, meciul cu una dintre cele două urmăritoare, HC Argeş Piteşti. „Chiar dacă am câştigat cu Bacău şi Suceava, nu am fost în totalitate mulţumit de joc, dar sper ca, o dată cu meciul de la Alexandria, să arătăm mult mai bine şi să eliminăm din greşelile făcute în primele două partide. Mergem numai la victorie, pentru că trebuie să avem moral bun înaintea derbiului de săptămâna viitoare, la care sper să avem şi publicul alături de noi şi să facem un pas important spre Liga Naţională”, spune antrenorul principal al echipei noastre.

CSM Ploieşti se va prezenta la ora jocului cu tot lotul valid, staff-ul tehnic privind partida şi ca pe o bună repetiţie în perspectiva confruntării cu HC Argeş.

Programat  mâine, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Alexandria, meciul va fi arbitrat de o brigadă bucureşteană alcătuită din Mihai Pârvu şi Alin Stamatoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.