Campionul naţional Cristian Radu, transferat la CSM Ploieşti!

După ce l-a adus, în toamnă, pe Gabriel Bitan, de la CSŞ „Octav Onicescu” Şcoala 190 Bucureşti, secţia de atletism a clubului nostru a reuşit, astăzi, un nou transfer important, legitimându-l pe Cristian Radu, campion naţional de tineret la nivel de juniori şi vicecampion la nivel de seniori în proba de 400 metri plat la recentele campionate desfăşurate în weekend-ul care a trecut în Sala „Lia Manoliu”, din Bucureşti. El avea dublă legitimare la CSŞ 3 Steaua Bucureşti şi Farul Constanţa, iar CSM Ploieşti a preluat, de astăzi, statutul clubului din capitală, urmând ca sportivul să fie deţinut în coproprietate cu gruparea de pe litoral.

În vârstă de doar 17 ani, Cristian Radu poate fi considerat deja o certitudine în atletismul românesc, dovadă că el participă, în aceste zile, cu lotul naţional al României, la Balcaniada de seniori de la Istanbul. Pentru această competiţie au fost selecţionaţi primii doi sportivi din fiecare probă, statutul de vicecampion naţional la nivel de seniori asigurându-i lui Cristian prezenţa în Turcia.

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu (antrenor coordonator), Robert Munteanu, Florin Andrei şi Maria Andrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.