Continuăm de unde am rămas!

După ceva mai bine de două luni de pauză, mâine se reia şi campionatul Diviziei A, iar băieţii noştri încep cu o deplasare în oraşul lui Bacovia, pentru confruntarea cu echipa secundă a prim-divizionarei Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Partida va avea loc de la ora 10.00, înaintea meciului din Liga Naţională dintre Ştiinţa şi Potaissa Turda, programată de la ora 13.00, cuplajul prezentând avantajul că printre adversarii ploieştenilor nu se vor regăsi prea mulţi jucători de la prima echipă.

„Nu e foarte important cu ce vine adversarul la acest meci, ci modul în care ne vom prezenta noi. Dacă băieţii vor înţelege că trebuie să abordăm jocul serios, ca să nu le oferim şansa unei surprize, atunci vom câştiga fără probleme. Ne-am pregătit bine în această iarnă, am avut şi câteva meciuri de verificare foarte utile, aşa că suntem pregătiţi pentru a continua parcursul din prima parte a campionatului, cu victorii pe linie”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu. CSM Ploieşti s-a întărit în această iarnă cu extrema dreaptă Alexandru Tărîţă, însă tocmai handbalistul venit chiar de la Ştiinţa Bacău este incert înaintea partidei de mâine, din cauza unei accidentări suferite la antrenamentul de joi, când o aşchie din parchet l-a rănit la un picior.

Delegaţia ploieşteană face astăzi deplasarea spre Bacău, toţi ceilalţi jucători din lot fiind apţi 100%. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Buzău, formată din Georgian Băducu şi Răzvan Voicu.

Prima partidă de pe teren propriu a elevilor lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu va avea loc marţi, de la ora 15.00, în compania unei alte echipe „satelit”, cea a moldovenilor de la CSU Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.