CSM Ploieşti I, în semifinalele Cupei „Moş Crăciun”!

Echipa CSM Ploieşti I s-a calificat, astăzi, în semifinalele Cupei „Moş Crăciun”, după ce a ocupat poziţia secundă a Seriei B din faza sferturilor de finală. Formaţia pregătită de Dragoş Negraru a făcut parte din cea mai echilibrată grupă, în care a fost necesar să se apeleze la golaveraj pentru a se stabili numele celor două echipe care merg în ultima zi a întrecerii.

Iată care au fost rezultatele din Seria B:

CSM Ploieşti I – Astra I 6-4

Luceafărul Drajna – FC Petrolul I 0-5

Astra I – FC Petrolul I 5-1

CSM Ploieşti I – Luceafărul Drajna 12-0

Luceafărul Drajna – Astra I 0-10

FC Petrolul I – CSM Ploieşti I 3-1

În urma acestor rezultate, clasamentul final al grupei a arătat astfel:

1. Astra I 6 puncte, golaveraj 19-7

2. CSM Ploieşti I 6 puncte, golaveraj 19-7

3. Petrolul I Ploieşti 6 puncte, golaveraj 9-6

4. Luceafărul Drajna 0 puncte, golaveraj 0-27

Pentru departajarea primelor trei clasate s-a ţinut cont de meciurile directe şi s-a alcătuit un clasament în trei, în care s-a apelat la criteriul golaverajului din aceste jocuri. Astra I a ocupat primul loc, având golaveraj 9-7, CSM Ploieşti I a venit pe 2, cu 7-7, iar Petrolul I a ratat semifinalele, având golaveraj 4-6.

În condiţiile în care, din Seria A, s-au calificat FC Petrolul II (locul 1) şi Rapid Sălciile (locul al 2-lea), semifinalele programate mâine în Sala Sporturilor Olimpia se vor juca după următorul program: CSM Ploieşti I – Petrolul II Ploieşti (ora 8.30) şi Rapid Sălciile – Astra I (ora 9.20). Apoi, învinsele vor disputa finala mică, iar învingătoarele vor evolua în finala mare a Cupei „Moş Crăciun”.

Lotul de jucători folosit de Dragoş Negraru la CSM Ploieşti I este următorul: Gabriel Voicilaş, Cosmin Stan, Răzvan Nica, Mircea Gheorghe, Cezar Badea, Eduard Dumbravă, Octavian Dumitru, Leonard Iovu, Sebastian Mocanu, Rareş Simionescu, Andrei Lazăr şi Mihnea Ghinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.