Eşec la limită cu Podravka Koprivnica: 25-26!

După două zile în care antrenorul Goran Kurtes şi preparatorul fizic Jovan Novakovic le-au „servit” câte două şedinţe de pregătire, handbalistele de la CSM Ploieşti au disputat, în această după-amiază, primul meci de pregătire din cadrul turneului din Slovenia. S-a jucat în sala de sport din Terme Zrece, staţiunea care le găzduieşte pe ploieştence, în compania formaţiei de pe locul al 3-lea din campionatul Croaţiei, cunoscuta RK Podravka Vegeta Koprivnica, iar la finalul unei confruntări extrem de echilibrate, adversarele s-au impus la limită, cu 26-25 (13-13)

Tot meciul s-a mers cap la cap şi, chiar dacă formaţia noastră a condus de cele mai multe ori, la 1-2 goluri, pe final, croatele au reuşit să „fure” victoria, întorcând soarta partidei în ultimele minute. Important este însă că a fost un antrenament reuşit, la finalul căruia niciuna dintre handbaliste nu a acuzat probleme medicale, mai ales că, mâine, urmează un nou meci-test, cu Krim Ljubljana.

În jocul de astăzi, Goran Kurtes a început meciul cu formula E. Şerban (9 intervenţii) – A. Dincu (1 gol), S. Vlaskalic (1), Sheiko (6), I. Dinu (2), A. Toth (2), O. Ionescu (1), apelând, pe parcurs, şi la celelalte jucătoare din lot: A. Ifrim (2 intervenţii), G. Cristescu (2 intervenţii) – M. Roman (1), Ana Gherman, C. Preda (3), Balaban (1), Chiricuţă (3), Ad. Vasilescu (2), R. Ştefan (2).

Mâine, delegaţia ploieşteană se va deplasa la Ljubljana, preţ de circa 100 de kilometri, pentru un meci cu liderul campionatului sloven, celebra RK Krim Mercator, programat la ora 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.