Remiză cu Krim Ljubljana: 27-27!

După înfrângerea la limită suferită, joi, la Zrece, în faţa croatelor de la Podravka Vegeta Koprivnica, scor 25-26, handbalistele de la CSM Ploieşti s-au deplasat, ieri, la Ljubljana pentru un nou test important, cu slovenele de la Krim Mercator. Disputa cu prima clasată din campionatul ţării care le găzduieşte pe ploieştence a fost la fel de strânsă, interesant fiind că la pauză s-a consemnat acelaşi scor ca în jocul cu Podravka, 13-13. La final însă, elevele lui Goran Kurtes au reuşit să obţină o remiză, 27-27, după un meci în care principalele marcatoare ale CSM-ului au fost Sanja Vlaskalic, cu 8 goluri, şi Alla Sheiko, cu 5 reuşite în cont.

Kurtes a început partida cu un „7” format din E. Şerban (9 intervenţii) – Dincu, Vlaskalic (8 goluri, 3 din „7 metri), Sheiko (5, 3 din „7 metri”), I. Dinu (2), Toth (1), O. Ionescu (3), apelând, pe parcursul jocului, şi la Cristescu (7 intervenţii), Ifrim – Chiricuţă (2), R. Ştefan (1), M. Roman, Ana Gherman (1), Balaban, C. Preda (3), Ad. Vasilescu (1). Partida a avut loc în sala de antrenament situată la subsolul imensului complex sportiv din Ljubljana.

În ciuda oboselii acumulate în urma deplasării de ieri, tehnicianul sârb a programat şi astăzi două şedinţe de pregătire, aşteptând, totodată, o confirmare din partea agentului care a intermediat stagiul pentru meciul de duminică, în care CSM Ploieşti ar urma să joace cu RK Piran, ocupanta locului secund în campionatul Sloveniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.