Fetele au început tare: două antrenamente în prima zi!

După zece zile de pauză, handbalistele de la CSM Ploieşti şi-au reluat, astăzi, antrenamentele în perspectiva returului campionatului Ligii Naţionale, antrenorul Goran Kurtes începând în forţă, cu două şedinţe de pregătire. E drept, prima dintre acestea, găzduită de sala de antrenament de la „Olimpia”, a fost alocată unor teste supervizate de preparatorul fizic Jovan Novakovic, cel care le-a supus pe handbaliste la tot felul de „probe” pentru a le verifica diferite aptitudini fizice.

La reunire au fost prezente toate handbalistele din lotul CSM-ului, mai puţin Iryna Shutska, aflată în cantonament cu echipa naţională a Ucrainei, care se pregăteşte de participarea la Campionatul European de handbal din Ungaria şi Croaţia, ce va debuta pe 7 decembrie. Goran Kurtes a avut astăzi la dispoziţie 18 jucătoare: Elena Şerban, Alina Ifrim, Gabriela Cristescu (portari); Andreea Dincu, Adriana Vasilescu, Cătălina Preda, Loredana Gărăcel, Sanja Vlaskalic, Marinela Ana Gherman, Daciana Balaban, Mirela Roman, Alla Sheiko, Ana Toth, Raluca Anghelina, Ionela Dinu, Ramona Ştefan, Oana Ionescu şi Andreea Chiricuţă (jucătoare de câmp). Ar fi de remarcat revenirea celor două jucătoare care au lipsit multă vreme din cauza unor accidentări ce au necesitat operaţii, Raluca Anghelina şi Loredana Gărăcel, ambele urmând să se pregătească, totuşi, la intensitate diferită de colegele lor.

Echipa se va antrena în continuare la Ploieşti, având una sau două şedinţe de pregătire zilnic, mai puţin duminica, iar conducerea clubului studiază şi varianta unui cantonament de maxim zece zile, la jumătatea lunii decembrie.

Primul meci oficial din 2015 va avea loc pe 11 ianuarie, în deplasare, cu Corona Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.