Galaţi, ultimul examen dificil

Handbaliştii de la CSM Ploieşti sunt aproape de momentul mult aşteptat, trecerea pe prima poziţie a clasamentului, acolo unde nu au avut acces, deocamdată, din cauza unei competiţii care oferă două etape libere, afectând ierarhia seriei. Mâine, printr-o victorie în faţa liderului CSU Galaţi, în meciul programat cu începere de la ora 11.00, în Sala „Olimpia”, elevii cuplului Ion Nicolae – Dragoş Dobrescu au şansa să ajungă la zece succese în tot atâtea partide şi să urce pe primul loc al clasamentului.

Va fi, cu siguranţă, cel mai greu meci al acestui sezon, pentru că Roman şi colegi lui vor avea în faţă o formaţie care şi-a anunţat clar intenţiile de promovare şi se bazează, la rându-i pe handbalişti cu experienţă în primul eşalon, unul dintre ei fiind fostul inter al Uztelului, Cristian Şavlovschi. „Este, într-adevăr, cel mai puternic adversar din serie, dar jucăm acasă şi avem de confirmat forma bună arătată în acest sezon. Ştim că nu vaa fi uşor, dar experienţa şi valoarea sunt de partea noastră, aşa că va trebui să facem totul pentru a câştiga şi a trece pe primul loc al clasamentului”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu.

Partida este considerată una importaantă şi de către Comisia de Arbitri din cadrul FRH, care a delegat la acest joc un cuplu cu experienţă, pe gorjenii Adrian Eremia şi Anton Drăgănescu, plus un observator, în persoana bucureşteanului Valerică Dincă.

Meciul va avea loc de la ora 11.00, în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.