Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, trei medalii de bronz obţinute, în weekend, la Deva!

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, trei medalii de bronz obţinute, în weekend, la Deva!

Sala Sporturilor din Deva a găzduit, în perioada 4-6 octombrie, Finalele Campionatelor Naţionale de judo Ne Waza (lupta la sol), rezervate juniorilor 1 (U21) şi Finalele Campionatelor Naţionale de judo pe echipe, tot la juniori 1 (U21).

În competiţia pe echipe, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a participat cu echipe atât la feminin, cât şi la masculin, fetele ocupând poziţia a V-a, iar băieţii reuşind să cucerească medaliile de bronz.

La masculin, au participat şapte echipe: CS Politehnica Iaşi, CSM Piteşti, LPS CSŞ Bihorul – CSM Oradea, U-CSM Cluj Dinamo, Rapid CSŞ 5 Bucureşti, SC Miercurea Ciuc şi CSM-CFR-CSŞ Ploieşti. Băieţii noştri au câştigat cu 4-1 în faţa echipei Rapid CSŞ 5 Bucureşti, apoi au cedat, în semifinale, tot cu 4-1, în faţa campioanei U-CSM Cluj Dinamo, pentru ca, în lupta pentru bronz, să treaca de SC Miercurea Ciuc, cu 3-2. Echipa masculină a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost alcătuită din: Marius Colţ, Vladimir Grădinariu, Rareş Arsenie, Ionuţ Constantin, Claudiu Dinu, Andrei Baicu şi Andrei Pîrlogă.

La feminin, au fost înscrise în competiţie şase echipe: SCM Deva cu trei echipe (A, B şi C), U-CSM Cluj-Napoca Dinamo, CSM Piteşti şi CSM-CFR-CSŞ Ploieşti. Formaţia noastră a pierdut în primul tur cu 4-1 în faţa celor de la CSM Piteşti, pentru ca, în meciul pentru medaliile de bronz, să cedeze cu acelaşi scor în disputa cu U-CSM Cluj-Napoca Dinamo. Campioană a devenit CSM Deva A. Echipa feminină a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost alcătuită din Codruţa Lungu, Denisa Cristea, Diana Marcu şi Şarlota Lungu.

La Campionatele Naţionale de judo Ne Waza (lupta la sol), au participat 116 sportivi de la peste 45 de cluburi din ţară. Reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină două medalii de bronz şi un loc VII, astfel:

– Diana Marcu – medalie de bronz la categoria „+63 kg”;

– Andrei Pîrlogă – medalie de bronz la categoria „+81 kg”;

– Radu Mărculescu – locul VII la categoria de greutate „-66 kg”.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.