Sportivii de la CSM Ploieşti vor participa de 1 Iunie la „Ziua Micilor Campioni”, pe Stadionul Ilie Oană!

Sportivii de la CSM Ploieşti vor participa de 1 Iunie la „Ziua Micilor Campioni”, pe Stadionul Ilie Oană!

Sportivii mai multor secţii ale CSM Ploieşti vor participa sâmbătă, 1 iunie, la „Ziua Micilor Campioni”, eveniment pe care CS Galaxy Ploieşti îl va organiza pe Stadionul Ilie Oană cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului!

Organizatorii prezintă evenimentul astfel:

„Ziua Micilor Campioni este prilejul perfect ca spiritul de învingător al fiecărui copil să triumfe. Sâmbătă, 1 iunie, CS Galaxy Ploiești vă invită pe stadionul Ilie Oană, la cel mai mare eveniment sportiv de până acum din județul Prahova.

Fotbal, Baschet, Rugbi, Oină, Șah, Motociclism sau Box sunt câteva dintre disciplinele sportive care vor oferi demonstrații la atelierele special amenajate pentru cei mici.

Copiii vor avea șansa să se întâlnească cu sportivii preferați de la echipele Petrolul Ploiești sau CSM Ploiești, dar și cu invitați speciali precum componenți ai Lotului Olimpic de Canotaj sau sportive ale HC Rapid prezente în EHF.

Pe lângă activitățile sportive, ne asigurăm că spectacolul va fi la înălțime. Așadar, pe scena amplasată pe stadion va urca Iuliana Beregoi, care va cânta melodiile iubite de copiii din toată țara. Pe aceeași scenă va fi prezentă și Alexandra Spireanu de la Corul Madrigal.

Dacă, totuși, acestea nu sunt de ajuns pentru cei mici, Salvatorii Prahoveni promit să le ofere o experiență de neuitat. Inspectoratul Județean al Jandarmeriei, al Poliției, dar și ISU Prahova, împreună cu Agenția Națională Antidrog vor fi prezene cu tehnici de intervenție, activități interactive și demonstrații ale brigăzii canine.”

Accesul publicului va fi gratuit.