Fotbal: Vlad Tronaru, Edi Zaharia şi Alex Catinca, selecţionaţi pentru Faza finală a campionatelor U13 şi U11!

Fotbal: Vlad Tronaru, Edi Zaharia şi Alex Catinca, selecţionaţi pentru Faza finală a campionatelor U13 şi U11!

Secţia de fotbal a CSM Ploieşti are trei tineri sportivi selecţionaţi pentru Faza finală a Campionatelor Naţionale U13 şi U11, în urma celor două acţiuni la care au participat la începutul lunii martie la Parcul Vest şi în prima zi a acestei săptămâni, la Nucet.

Este vorba despre portarul Vlad Tronaru şi fundaşul Eduard Zaharia, la „U13”, şi atacantul Alexandru Catinca, la „U11”, care vor face astfel parte din loturile Regiunii 3 (Prahova, Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Teleorman) la categoriile lor de vârstă.

Faza finală, la startul căreia se vor afla selecţionatele celor 8 Regiuni stabilite de FRF, se va desfăşura la Govora, după următorul program: 3-5 iunie pentru categoria „U11” şi 13-15 iunie, pentru categoria „U13”.

Competiţia este organizată de Federaţia Română de Fotbal pentru monitorizarea tinerilor fotbalişti de la cele mai mici categorii de vârstă, aşa că inclusiv la etapa finală nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente. La finalul etapei de la Govora, se vor decerna premii de participare tuturor participanţilor, dar şi premii individuale remarcaţilor competiţiei.

Micii fotbalişti de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Lucian Catinca (U13) şi Dragoş Negraru (U11).