CSM Petrolul Ploieşti U18, la victoria cu numărul 12 în derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca!

CSM Petrolul Ploieşti U18, la victoria cu numărul 12 în derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca!

CSM Petrolul Ploieşti U18 a obţinut, astăzi, în Sala „Olimpia”, victoria cu numărul 12 a sezonului, din tot atâtea partide, în faţa ocupantei poziţiei secunde în Grupa Naţională, U-BT Cluj-Napoca!

A fost 69-57 (22-16, 14-11, 9-13, 24-17) pentru băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan, la capătul unei întâlniri în care au fost ceva emoţii în partea secundă, atunci când oaspeţii au reuşit să egaleze în câteva rânduri şi au trăit iluzia unei surprize. Nu a fost însă cazul, pentru că ultimul sfert le-a aparţinut clar ploieştenilor, diferenţa de pe table ajungând, la un moment dat, şi la 17 puncte.

Pentru echipa noastră, au evoluat astăzi: D. Raşoga (21 puncte), C. Dinu (16), Al. Dimov (8), R. Movileanu (7), P. Voiculescu (6), R. Mihalache (4), T. Pîrvu (3), R. Popa (3), R. Pătraru (1), A. Suciu şi A. Velcea.

CSM Petrolul Ploieşti va juca în etapa a 13-a, penultima a acestei faze, la CSO Voluntari, meciul fiind programat duminică, 24 martie.

În campionatul U18, sistemul competiţional propune o Grupă Naţională cu 8 echipe, în care se joacă etape săptămânale (tur-retur), plus o Grupă Zonală cu 33 de echipe împărţite în 11 grupe, în care se joacă turnee pentru a se obţine accesul la Turneul Semifinal de 16 echipe. Apoi, în faza semifinală, se vor alcătui 4 grupe de câte 4 formaţii, primele două din fiecare serie urmând să meargă la Turneul Final.

Galerie foto: