Delia Roşu merge cu „naţionala” de cadete a României la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru!

Delia Roşu merge cu „naţionala” de cadete a României la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru!

Sportiva secţiei de handbal a CSM Ploieşti, Delia Roşu, va participa cu echipa naţională de cadete (2008-2009) a României la ediţia din acest an a Jocurilor Mediteraneene, competiţie programată să se desfăşoare în perioada 26 februarie – 3 martie la Podgorica (Muntenegru)!

Om de bază la linia de „9 metri” în echipele de junioare 1 şi 2 ale clubului nostru, Delia a fost convocată pentru un stagiu centralizat ce va debuta pe 20 februarie şi va fi găzduit de Complexul Sportiv „Arcul de Triumf”, din Bucureşti, după care va urma plecarea la competiţie. Alături de România, la ediţia din acest an a Jocurilor Mediteraneene vor participa Croaţia, Italia, Kosovo, Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania şi Turcia.

Delia Roşu s-a numărat printre „tricolore” şi la ediţia de anul trecut, de la Nafplio (Grecia), acolo unde România a ocupat locul al 5-lea, reuşind să înscrie 15 goluri în 6 meciuri disputate. Tot anul trecut, sportiva pregătită la club de Cristi Roşu şi Geta Opincariu a participat la alte două acţiuni de pregătire ale lotului antrenat de Elena Moise şi Cristian Gherman, iar în luna ianuarie a acestui an a luat parte la un stagiu desfăşurat la Covasna.

Felicitări şi baftă, Delia!