Fotbal: CSM Ploieşti, cu două echipe în optimile de finală ale Cupei Moş Crăciun!

Fotbal: CSM Ploieşti, cu două echipe în optimile de finală ale Cupei Moş Crăciun!

CSM Ploieşti s-a calificat cu două echipe în optimile de finală ale Cupei Moş Crăciun, tradiţionala competiţie pe care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova o organizează în această perioadă a anului! Rezervată în acest an sportivilor născuţi în anul 2011, întrecerea ajunsă la ediţia cu numărul 29 a avut la start 42 de formaţii, iar CSM Ploieşti a înscris două echipe, ambele antrenate de Lucian Catinca.

CSM Ploieşti Albastru a făcut parte din Grupa I, ale cărei partide s-au jucat sâmbătă în Sala de Sport de la Valea Călugărească, şi s-a calificat după de a câştigat cu 3-0 meciul cu AS Şcoala de Fotbal Pîrvu şi cu 3-2, după lovituri de departajare, confruntarea cu ACS Petrosport Ploieşti. La finalul timpului regulamentar, scorul fusese egal, 1-1. Pentru stabilirea „capilor de serie” din optimi, CSM Ploieşti Albastru a jucat apoi cu câştigătoarea Grupei J, ACS MX Pro Academy Păuleşti Verde, în faţa căreia a pierdut cu 3-0.

Lotul de jucători al echipei albastre a fost următorul: Andrei Marciu, Denis Belciug (portari), Ayan Casian Barbu, Matei Moisescu, Dragoș Stan, Darius Bădică, Eduard Voicu, Ioan Tiberiu Ion, Florentin Eric Constantin, Florentin Ianis Voinea, Alexandru Stroie şi Alexandru Catinca (jucători de câmp).

CSM Ploieşti Galben a jucat ieri în Grupa A, de la Breaza, şi n-a avut probleme în a obţine calificarea, reuşind să câştige cu 7-0 în faţa gazdelor de la Tricolorul şi cu 11-0 disputa cu Steaua Mărgineni. Apoi, în duelul cu câştigătoarea Grupei B, ACS H.M. Junior Câmpina 2007, elevii lui Lucian Catinca s-au impus cu 4-1.

Lotul de jucători al echipei galbene a arătat astfel: Vlad Tronaru (portar), Andi Alexe, Andrei Erik Radu, Matei Otavă, Ianis Feraru, Filip Dincă, Eduard Zaharia, Nicolas Barbu, Darius Baciu, Gabriel Bunea, Elisei Ioan şi Robert Mihalcea (jucători de câmp).

Cele 14 câştigătoare de serii, cărora li s-au alăturat două dintre formaţiile de pe poziţiile secunde cu cele mai bune linii de clasament, vor juca în optimile de finală ale competiţiei. Tragerea la sorţi a fazelor superioare ale competiţiei este programată mâine, la ora 14:00, la sediul AJF Prahova. Optimile şi sferturile de finală vor avea loc vineri, iar semifinalele şi finalele, sâmbătă.