CSM Petrolul Ploieşti merge la Constanţa, în căutarea celei de-a 3-a victorii externe consecutive!

CSM Petrolul Ploieşti merge la Constanţa, în căutarea celei de-a 3-a victorii externe consecutive!

CSM Petrolul Ploieşti joacă, mâine, de la ora 20:00, acolo unde s-a simţit mai bine în acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin Getica 95, adică în deplasare. „Galben-albaştrii” merg la Constanţa, pentru o confruntare care aduce faţă în faţă două echipe ce încă îşi caută ritmul în acest sezon: gazdele au pornit ca din tun, cu trei victorii consecutive, dar a urmat pentru ele o serie de cinci înfrângeri consecutive (4 în deplasare, ce-i drept), iar, de partea cealaltă, băieţii pregătiţi de Mihai Popa au legat două succese externe, dar n-au convins deloc în Sala „Olimpia”!

Despre întâlnirea contând pentru etapa a 11-a a Conferinţei B, antrenorul echipei noastre a declarat următoarele: „Întâlnim o echipă care este şi ea flămândă de victorii după ultimele partide pierdute, dar este, totodată, o echipă cu calitate individuală foarte bună în special în plan ofensiv. Noi mergem să jucăm un baschet colectiv bun şi sper ca asta să ne poată ajuta să ne luăm revanşa după înfrângerea din tur. Cu cât vom putea fi mai constanţi şi echilibraţi pe faza de apărare şi pe cea de atac, cu atât ne vom spori şansele să obţinem un rezultat bun.”

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandra Stan (Bucureşti), Alexandru Ivan (Târgovişte şi Lorand Bukuresti (Sovata), iar comisar din partea FRB va fi Tiberiu Rist (Bucureşti).

Meciul va putea fi urmărit pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=XmzjULL2gEo.