Handbal: România, cu Denis Ştefan între buturi, pe locul al 2-lea la “Trofeul Carpaţi NIRO”!

Handbal: România, cu Denis Ştefan între buturi, pe locul al 2-lea la “Trofeul Carpaţi NIRO”!

Denis Ştefan şi echipa naţională de juniori a României au încheiat pe poziţia secundă Trofeul Carpaţi NIRO”, competiţie ce s-a desfăşurat în ultimele trei zile la Ploieşti şi Brazi!

“Tricolorii” au câştigat joi şi vineri primele două partide, ambele desfăşurate în Sala “Olimpia”, în faţa reprezentativelor Muntenegrului, scor 38-29, şi a Macedoniei de Nord, scor 28-23, dar au cedat astăzi cu 36-25 în întâlnirea de la Brazi, susţinută în compania favorite competiţiei, reprezentativa Egiptului.

De-a lungul turneului, cei trei portari din lotul României şi-au împărţit în mod echilibrat minutele de joc, Denis având cea mai bună evoluţie astăzi, când a reuşit mai multe intervenţii în prima repriză a confruntării cu Egiptul, ajutându-şi colegii să intre la pauză cu un deficit de numai două goluri, 12-14.

Denis Ştefan este antrenat la club de Ramona Ştefan şi a mai participat în acest an cu “naţionala” de juniori a României la Campionatul Mediteranean din Tunisia (locul 6) şi la “European Open Championship” din Suedia (locul 11).

Galerie foto: