Cadou de „buletin”: înotătoarea Briana Păun, convocată pentru Concursul Ţărilor Central Europene!

Cadou de „buletin”: înotătoarea Briana Păun, convocată pentru Concursul Ţărilor Central Europene!

Veste bună pentru sportiva secţiei de nataţie a CSM Ploieşti, Briana Păun, care chiar astăzi sărbătoreşte împlinirea vârstei de 14 ani! Ea va face parte şi în acest an din lotul naţional de juniori al României care va participa, în perioada 25-26 noiembrie, la Concursul Ţărilor Central Europene, de la Kranj (Slovenia)!

Anul trecut, la aceeaşi competiţie, desfăşurată la Praga, Briana a contribuit cu o medalie de argint obţinută în proba de 4×200 metri liber, două locuri 5 şi un loc 7 la clasarea României pe poziţia secundă a ierarhiei generale pe naţiuni.

Sportiva pregătită de Tamara Costache şi Ciprian Toma se numără printre cei 16 înotători convocaţi pentru competiţia din Slovenia şi vine după un an excelent, al cărui maxim s-a consemnat la Otopeni, în luna aprilie, când a devenit campioană naţională de seniori, tineret şi juniori în proba de 1500 metri liber şi campioană naţională de juniori în proba de 400 metri mixt! Tot atunci, ea a mai obţinut cinci titluri de vicecampioană naţională şi două medalii de bronz.

Felicitări, Briana şi la mulţi ani!