Echipele de fotbal juniori au luat startul în noul sezon

Echipele de fotbal juniori au luat startul în noul sezon

Săptămâna care tocmai a trecut a coincis cu debutul sezonului pentru echipele de fotbal juniori ale clubului, doar juniorii C, pregătiţi de Valeriu Aristan, „ratând” startul din cauza unui stagiu centralizat pe care îl efectuează chiar în această perioadă. Totodată, juniorii D au debutat deocamdată la categoria superioară de vârstă, ei participând atât în campionatul Juniorilor C – Seria Est, sub denumirea CSM Ploieşti 2, cât şi la nivelul lor de vârstă, la care startul va fi în această săptămână.

Prima partidă a fost cea de joi, în care juniorii E (foto), pregătiţi de Dragoş Negraru, au luat startul în competiţiile organizate de AJF Prahova, şi au cedat cu 3-2 în faţa celor de la AS Athletic United Ploieşti. Celelalte meciuri s-au jucat sâmbătă: juniorii D antrenaţi de Lucian Catinca au cedat cu 2-0 la Măneciu în competiţia juniorilor C, diferenţa de vârstă – gazdele cu juniori 2009, CSM Ploieşti cu jucători născuţi 2011-2012 – fiind decisivă într-un final, chiar dacă băieţii noştri au condus jocul în multe momente. Tot sâmbătă, juniorii mari au debutat în competiţiile organizate de FRF şi au pierdut în deplasarea de ACS Juniorul 2014 Bucureşti: 0-1 juniorii „U19” şi 0-3 juniorii „U17”.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori în prima săptămână competiţională au fost următoarele:

Juniori A, Seria a 4-a, Etapa 1

ACS Juniorul 2014 – CSM Ploieşti 1-0

În etapa a 2-a, CSM Ploieşti va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12:00, pe teren propriu cu AFC Chindia Târgovişte.

Juniori B, Seria a 4-a, Etapa 1

ACS Juniorul 2014 – CSM Ploieşti 3-0

În etapa a 2-a, CSM Ploieşti va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 14:00, pe teren propriu cu AFC Chindia Târgovişte.

Juniori C, Seria Est, Etapa 1

ACS Panacea Fitness Club Măneciu – CSM Ploieşti 2 2-0

Săptămâna viitoare, CSM Ploieşti 2 va juca, miercuri, 6 septembrie, pe teren propriu, cu CS Valea Călugărească şi sâmbătă, 9 septembrie, în deplasare, cu AS Starchiojd.

Juniori E, Seria Est, Etapa 1

CSM Ploieşti – AS Athletic United Ploieşti 2-3

Au marcat: Cosmin Gherman şi Alexandru Catinca.

În etapa a 2-a, CSM Ploieşti va juca, vineri, 8 septembrie, în deplasare, cu Tricolorul Breaza

Echipa de juniori D va debuta în noul sezon miercuri, 6 septembrie, urmând să joace pe teren propriu cu ACS MX Pro Academy Pauleşti în cadrul primei etape a Seriei a III-a. În runda a 2-a, elevii lui Lucian Catinca vor juca sâmbătă, 9 septembrie, la ACS Petrolul Noua Generaţie.

Echipa de juniori C va lua, şi ea, startul în noul sezon o dată cu meciul din etapa a 3-a a Seriei Elită, programat sâmbătă, 9 septembrie, pe terenul celor de la CS Câmpina, după ce şi-a amânat primele două etape, fiind plecată în cantonament.