Echipa de baschet fete „U18” merge la Turneul Final din postura de câştigătoare a Fazei I!

Echipa de baschet fete „U18” merge la Turneul Final din postura de câştigătoare a Fazei I!

Echipa de baschet fete „U18” a CSM Ploieşti a câştigat, ieri şi astăzi, ultimele două meciuri disputate în cadrul primei faze a campionatului şi merg la Turneul Final de pe primul loc al clasamentului, cu un bilanţ de 17 victorii şi o singură înfrângere.

În etapa a 10-a a Fazei I, fetele pregătite de Loredana Munteanu, Corina Savu şi Robert Munteanu au câştigat, ieri, cu 79-24 meciul cu LPS Viitorul Piteşti, pentru ca astăzi, să se impună cu 92-44 în confruntarea cu CSŞ Unirea Iaşi. Ambele partide au avut loc în Arena de Baschet, din Bucureşti.

Lotul folosit în acest ultim turneu al Fazei I a fost următorul: Andreea Dumitru, Daria Iordăchescu, Andrada Dulhaz, Natalia Belhamra, Cristina Grigore, Dariana Păuşan, Cătălina Pîrvan, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Olivia Sandu, Ioana Savu, Alexia Apostolache şi Nazli Dănilă.

Primele 8 clasate s-au calificat pentru Turneul Final al campionatului, programat să se desfăşoare în perioada 3-7 mai. CSM Ploieşti a ocupat primul loc în clasamentul Fazei I la egalitate de puncte cu ACS Dan Dacian Bucureşti, dar având avantajul coşaverajului din meciurile directe: 80-48 şi 57-63.