Victorii sub tricolor pentru handbaliştii convocaţi la loturile naţionale de cadeţi!

Victorii sub tricolor pentru handbaliştii convocaţi la loturile naţionale de cadeţi!

Cei trei handbalişti ai CSM Ploieşti care au fost prezenţi la loturile naţionale de cadeţi ale României au contribuit la succesele obţinute de „tricolori” în ultimele zile: Elena Coşerea-Pîtiu şi Delia Roşu au fost părtaşe la două victorii obţinute de fete în Serbia, iar Alexandru Popescu a făcut parte din lotul care a câştigat „Prague Handball Cup 2023” la categoria cadeţi!

Alex a evoluat în 7 dintre cele 11 partide disputate de băieţi la turneul din Cehia, toate câştigate, reuşind să înscrie 7 goluri.

Lotul de cadete a avut programată o acțiune de pregătire la Drobeta Turnu-Severin în perioada 3-7 aprilie, după care a susţinut două jocuri de pregătire în compania naționalei similare a Serbiei, la Kladovo, pe 8 şi 9 aprilie. România a câştigat cu 36-27 (18-11) prima partidă şi cu 33-24 (17-10) pe cea de-a doua, cu Elena Coşerea-Pîtiu între buturi şi Delia Roşu marcatoare a 5, respectiv 3 goluri.

Alex Popescu este pregătit la club de Ramona Ştefan, iar fetele fac parte din loturile de junioare 2 şi 3, fiind antrenate de Geta Opincariu şi Cristi Roşu.