Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti caută revanşa în faţa Stelei!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti caută revanşa în faţa Stelei!

La aproape o lună de la ultimul meci susţinut pe teren propriu, mâine seară, la ora 18:00, CSM Petrolul Ploieşti le dă din nou întâlnire iubitorilor baschetului din Ploieşti, la confruntarea cu CSA Steaua Bucureşti. Este prilej de revanşă pentru băieţii pregătiţi de Mihai Popa care au început seria de patru partide externe chiar în fief-ul „militarilor” şi au pierdut după un final nebun, în care au avut prima şansă la victorie, dar şi o oportunitate să-şi asigure una dintre primele două poziţii ale clasamentului Grupei 11-18 şi, implicit, un adversar facil în play-out: extrem de probabil CSM VSKC Miercurea Ciuc sau ABC Laguna Bucureşti.

CSM Petrolul Ploieşti ar ajunge la 11/2 în cazul unui succes şi, cum celelalte două formaţii de pe podium, CS Municipal Galaţi şi CS Municipal Târgu Mureş, au meci direct în această rundă, lucrurile ar deveni clare în privinţa primelor două poziţii ale ierarhiei grupei.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, antrenorul Mihai Popa se va putea baza, mâine, şi pe Octavian Popa-Calotă, ţinut pe bancă la ultimele două confruntări de o problemă medicală, însă nu-i va avea la dispoziţie pe tinerii George Angelian şi Robert Pătraru, care participă cu echipa U17, la Târgu Jiu, la primul turneu semifinal al sezonului.

Partida programată mâine seară, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, va putea fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.