Baschet: CSŞ-CSM Petrolul Ploieşti „U15”, calificată la Turneul Final al campionatului!

Baschet: CSŞ-CSM Petrolul Ploieşti „U15”, calificată la Turneul Final al campionatului!

Echipa de baschet „U15” a CSŞ-CSM Petrolul Ploieşti s-a calificat la Turneul Final al campionatului după ce a reuşit să câştige, în acest weekend, toate cele trei partide ale primului Turneu Semifinal, desfăşurat la Bucureşti.

Conduşi de pe margine doar de Loredana Munteanu, în condiţiile în care Ionuţ Ivan a fost prezent la Budapesta cu echipa „U14”, băieţii noştri au trecut, pe rând, de ABC Rising Stars Popeşti Leordeni, cu 77-29, de CS Dinamo CSŞ Nr. 6 Bucureşti, cu 80-50 (ieri) şi de CSŞ Târgovişte, cu 87-34 (astăzi).

În condiţiile în care din cele două grupe de 6 ale Fazei Semifinale se califică pentru Turneul Final primele 4 clasate, CSŞ-CSM Petrolul Ploieşti şi-a asigurat, practic, prezenţa la competiţia în care se va decide titlul de campioană (10-14 aprilie).

Lotul folosit de Loredana Munteanu în turneul de la Bucureşti a fost următorul: David Raşoga, Federico Diaconescu, Mihail Iulian Oprea, David Tănase, Luca Ştefan, Tudor Staicu, Matei Săfticu, Patrick Dinu, Octavian Ion, Rareş Radu şi Cezar Constantin.

În turneul al doilea semifinal al Grupei A2, programat în perioada 18-19 martie, CSM Petrolul Ploieşti mai are de jucat cu ACS U-BT Cluj-Napoca şi ACS Stomart Iaşi.