Echipa de baschet „U16”, calificare cu victorii pe linie la Turneul Semifinal!

Echipa de baschet „U16”, calificare cu victorii pe linie la Turneul Semifinal!

Echipa de baschet „U16” a CSM Petrolul Ploieşti a încheiat şi Faza a 2-a a campionatului cu victorii pe linie după ce a reuşit să se impună, ieri şi astăzi, în ultima etapă dublă, programată în compania celor de la ACS Stars Iaşi. Băieţii pregătiţi de Loredana Munteanu şi Ionuţ Ivan au câştigat cu 91-82 şi 87-68 meciurile susţinute în acest debut de săptămână în Sala Sporturilor din Voineşti (Iaşi) şi merg în Faza Semifinală a campionatului după un parcurs cu 18 victorii consecutive.

Lotul folosit în cele două meciuri a fost următorul: Rareş Movileanu, Federico Diaconescu, Luca Ionescu, David Matei, Ştefan Luca, David Raşoga, Mihail Oprea, Alexandru Dimov, Mihnea Stoica, Fabian Nicolae, Patrik Dinu, David Tănase şi Octavian Ion.

CSM Petrolul Ploieşti a câştigat Grupa 1 a acestei faze şi se pregăteşte de o Fază Semifinală în care cele 12 echipe calificate vor fi împărţite în două grupe (A1 şi A2), în cadrul cărora vor participa la două turnee: 17-19 februarie şi 11-12 martie. Apoi, primele patru clasate în cele două grupe vor merge la Turneul Final (21-26 martie).