Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, misiune dificilă în fieful campioanei!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, misiune dificilă în fieful campioanei!

Liga Naţională de Baschet Masculin continuă în ritm alert în acest debut de an, CSM Petrolul Ploieşti urmând să joace, mâine seară, de la ora 20:30, pe terenul campioanei „U”-BT Cluj-Napoca. O misiune dificilă spre imposibilă, în condiţiile în care trupa lui Mihai Silvăşan este şi în acest sezon principala favorită la cucerirea titlului naţional, dar un meci în care băieţii noştri îşi pot verifica limitele în faţa unui adversar care pare, uneori, că foloseşte competiţia internă doar ca pregătire pentru Europa.

„Este clar că urmează cea mai dificilă deplasare a sezonului, Clujul fiind echipa care a dominat campionatul în ultimele sezoane, însă, uneori, astfel de partide, în care joci fără presiune, pot ieşi mult mai bine decât se anticipează. Important va fi să facem un meci bun, să ne regăsim traseele de joc şi să pregătim, astfel, ultimele confruntări din această primă fază a campionatului, în care avem un singur obiectiv, acela de a ne menţine între primele cinci echipe ale Conferinţei A”, a declarat coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan. Delegaţia ploieşteană a plecat astăzi spre Cluj fără Christian Chiţu, cel care a lipsit şi în meciul cu CSM Târgu Mureş din cauza unei accidentări, Bogdan Popa, răcit, şi George Angelian, şi el cu probleme medicale.

Meciul de mâine seară, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va începe la ora 20:30 şi va putea fi urmărit pe Digisport, PrimaSport şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.