Fotbal: CSM Ploieşti, pe locul al 3-lea la Cupa „Moş Crăciun” – Ediţia a XXVIII-a!

Fotbal: CSM Ploieşti, pe locul al 3-lea la Cupa „Moş Crăciun” – Ediţia a XXVIII-a!

Echipa de fotbal juniori 2010 a CSM Ploieşti a încheiat anul cu o medalie de bronz obţinută la Cupa „Moş Crăciun”, al cărei Turneu Final s-a desfăşurat în această dimineaţă în Sala Sporturilor Olimpia.

Băieţii pregătiţi de Valeriu Aristan au pierdut în prima semifinală a zilei, scor 2-0, în faţa celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, dar s-au impus cu 2-1 în finala mică a turneului – goluri Ianis Rudaru şi Ianis Feraru – în faţa Petrolului ’95 Ploieşti.

Lotul de jucători folosit astăzi de Valeriu Aristan a fost următorul: Alexandru Puiu, Ionuţ Mateescu, Ianis Georgescu, Alexandru Ioniţă, David Baciu, Cristian Mihăilă, Ianis Rudaru, Ionuţ Guţă, Robert Caliţa, Rareş Radu, Elisei Ioan, Ianis Feraru, Eduard Zaharia, Alexandru Stroie şi Matei Otavă.

Pe lângă locul al 3-lea, CSM Ploieşti s-a ales şi cu un premiu individual, atacantul Ianis Rudaru (foto) fiind răsplătit cu Premiul Special „Viorel Băltăţeanu”, acordat celui mai popular jucător al turneului.

Campioana acestei ediţii a Cupei „Moş Crăciun” a fost Atletic United Ploieşti (antrenor Bucurel Dîrman), care a trecut în finală de ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, scor 3-1.

Galerie foto: