Convocare pentru baschetbaliştii de la CSM Ploieşti la „naţionala” U18 de 3×3!

Convocare pentru baschetbaliştii de la CSM Ploieşti la „naţionala” U18 de 3×3!

Trei dintre sportivele secţiei de baschet a CSM Ploieşti, Karina Munteanu, Agnes Zane şi Daria Tănase, vor participa, de mâine până pe 30 decembrie, la o acţiune a Lotului Naţional U18 Feminin de 3×3 ce va avea loc chiar la Ploieşti.

Staff-ul tehnic format din Loredana Munteanu, Ancuţa Stoenescu şi Robert Munteanu a convocat pentru stagiul ce va fi găzduit de Sala Sporturilor Olimpia un lot de 8 sportive, celelalte cinci baschetbaliste selecţionate fiind: Ioana David şi Delora Pricop (CSU Braşov), Anisia Puşcaşu (Sportul Studenţesc Bucureşti), Bea Bara (KSE Târgu Secuiesc) şi Ana Stoican (ACS Dan Dacian Bucureşti).

Acţiunea de la Ploieşti face parte din planul de pregătire a „naţionalei” U18 de 3×3 în perspectiva participării la Festivalul Olimpic al Tineretului European ce se va desfăşura în perioada 24-30 iulie 2022 la Maribor (Slovenia).

Update:

În contextul unor absenţe de ultimă oră, alţi doi sportivi de la CSM Ploieşti, Andrei Rogozanu şi Răzvan Popa, au fost convocaţi şi ei pentru echipa masculină U18 de 3×3, care are acelaşi program şi acelaşi staff cu cea feminină în acest final de an.