Baschet: mâine, un singur obiectiv pentru CSM Petrolul Ploieşti – victoria la Miercurea Ciuc!

Baschet: mâine, un singur obiectiv pentru CSM Petrolul Ploieşti – victoria la Miercurea Ciuc!

CSM Petrolul Ploieşti deschide etapa care închide anul în Liga Naţională de Baschet Masculin, urmând să joace, mâine seară, de la ora 18:00, la CSM VSKC Miercurea Ciuc. Echipa noastră abordează întâlnirea din postura de lideră a Conferinţei A, beneficiind, e drept, şi de restanţele campioanei „U”-BT Cluj-Napoca, şi porneşte, indiscutabil, cu prima şansă pe terenul unei formaţii care are numai două victorii în acest sezon.

Miercurea Ciuc este, însă, o echipă care şi-a construit cele două succese pe propriul teren, cu CSM Târgu Jiu şi CSM Târgu Mureş, şi nu a fost departe de alte surprize, chiar la ultima apariţie „acasă”, cu SCM U Craiova, 78-83, ori cu Sibiul, la începutul sezonului, 84-86 după prelungiri, aşa că meciul va fi tratat cu maximă atenţie.

Băieţii noştri vin după o serie de 7 victorii în ultimele 8 partide, începută chiar la meciul tur cu Ciucul, unul fără istoric, încheiat cu victoria „galben-albaştrilor” cu 103-45, şi mâine seară nu pot avea alt obiectiv decât victoria, mai ales că ar însemna un nou pas important spre play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Antrenorul Mihai Popa se confruntă, din păcate, cu ceva probleme de lot, câţiva jucători acuzând o răceală din cauza căreia sunt incerţi, dar se speră ca, până la ora meciului, să fie recuperaţi şi să poată fi pe teren.

Programată mâine seară, de la ora 18:00, în „Eross Zsolt” Arena, partida de la Miercurea Ciuc va fi transmisă de Digisport, PrimaSport şi de canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.