Derbi ratat, în acest weekend, pentru echipa de handbal junioare 3 a clubului

Derbi ratat, în acest weekend, pentru echipa de handbal junioare 3 a clubului

Finalul de săptămână a adus două victorii şi o înfrângere pentru echipele de handbal juniori ale clubului care combat în campionatele organizate de Federaţia Română de Handbal.

Prima victorie a weekendului a fost obţinută de echipa de juniori 1 a clubului, care a trecut cu 39-36 (16-19), de CSŞ Călăraşi, într-un meci contând pentru prima etapă a returului Seriei C. A fost o confruntare cu două reprize diferite, oaspeţii reuşind să conducă până în debutul părţii secunde, atunci când, după un parţial de 8-2, băieţii noştri au întors de la 17-20 la 25-22 şi nu le-au mai oferit adversarilor nicio şansă. Pentru CSM Ploieşti, au jucat: D. Ştefan, B. Nuţă – Al. Ilie (14 goluri), M. Sîrbu (8), L. Constantin (7), D. Constantin (3), I. Stănescu (3), A. Muşoiu (2), M. Ion Iliescu (1), D. Ioniţă (1), D. Dobrogeanu, A. Leu, I. Pîrvu, M. Pop, R. Enescu şi T. Matei.

În etapa a 7-a, ultima din acest an la categoria lor de vârstă, juniorii 1 vor sta din cauza numărului impar de echipe din Seria C, astfel că următorul meci oficial îl vor susţine, în runda a 8-a, pe 28 ianuarie 2023, la CS Orăşenesc Mizil.

Al doilea succes a fost obţinut, astăzi, de juniorii 2 ai clubului, care s-au impus, în prima etapă a returului Seriei C, cu scorul de 50-38 (23-21), în disputa cu CSŞ Medgidia. Ramona Ştefan a folosit următorul lot de jucători: D. Ştefan, B. Nuţă – Şt. Ion Iliescu, (13 goluri), D. Constantin (9), A. Grigore (6), L. Constantin (5), V. Băncilă (4), A. Muşoiu (3), M. Sbîrnău (3), D. Pioaru (2), A. Dumitrache (2), R. Duţu (1), A. Leu (1), A. Năstase (1), Şt. Vîlcu şi D. Badea.

În etapa a 7-a, CSM Ploieşti va juca, duminică, pe terenul ultimei clasate în Seria C, ACS Fair Play Cernavodă.

Ultima partidă oficială a weekendului a fost chiar derbiul Seriei F de la nivelul junioarelor 3, pe care, însă, fetele pregătite de Cristi Roşu şi Geta Opincariu l-au pierdut, scor 26-28 (7-14), în faţa celor de la ACS Academia Junior. Pentru CSM Poieşti, au jucat: E. Coşerea-Pîtiu, C. Toma – Al. Florea (8 goluri), D. Roşu (6), B. Nicolae (5), D. Radu (5), T. Simion (1), A. Condeescu (1), D. Gheorghe, S. Stroe, M. Ioniţă, A. Constantinescu şi C. Neacşu. Pentru fete urmează o săptămână cu două meciuri, primul programat joi în deplasare, la ACS Victoria Olteni, iar cel de-al doilea – duminică, în Sala „Olimpia”, cu CS Brazi.

Tot două partide vor disputa în următoarele zile şi junioarele 2, care au stat în acest weekend: miercuri, în etapa a 9-a, pe teren propriu, cu ACS Kids Tâmpa Braşov, şi duminică, în runda a 10-a, la ACS Sporting Ghimbav.

Liberi în acest weekend, juniorii 3 vor juca, la finalul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, în prima etapă a returului Seriei C, pe teren propriu, cu CS Orăşenesc Mizil.

Galerie foto, Juniori 2, CSM Ploieşti – CSŞ Medgidia:

Galerie foto, Junioare 3, CSM Ploieşti – ACS Academia Junior: