Echipa de fotbal juniori D a clubului, pe podium la „Cupa Stelele Viitorului”!

Echipa de fotbal juniori D a clubului, pe podium la „Cupa Stelele Viitorului”!

Echipa de fotbal juniori D a CSM Ploieşti a obţinut medalia de bronz la „Cupa Stelele Viitorului”, competiţie organizată, de miercuri până astăzi, de asociaţia cu acelaşi nume, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, în incinta Complexului Sportiv Arena Naţională – Baza Sportivă Dan Chilom.

Puştii pregătiţi de Lucian Catinca au câştigat Grupa C după trei victorii clare, 6-0 cu Zamsport Bucureşti, 6-2 cu Şcoala de Fotbal Marius Lăcătuş şi 3-0 cu SC Rapid Bucureşti, dar au pierdut în semifinale, cu 2-0, în faţa celor de la Şcoala de Fotbal Dan Chilom Bucureşti, câştigători ai Grupei A. În finala mică a turneului, cu FC Rusanu Bucureşti, a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, însă CSM Ploieşti s-a impus cu 3-2 după loviturile de departajare.

De remarcat că au fost acordate şi premii individuale, iar fotbalistul echipei noastre, Ianis Feraru, a fost declarat „cel mai tehnic jucător” al turneului.

Lotul de jucători folosit de Lucian Catinca pe perioada competiţiei a fost următorul: Vlad Tronaru, Andrei Marciu (portari); Eduard Zaharia, Elisei Ioan, Matei Otavă, Filip Dincă, Alexandru Stroe, Eduard Voicu, Ianis Feraru, Ianis Voinea, Eric Andrei Radu, Constantin Eric, Robert Mihalcea, Ion Ioan, Dragoş Stan, Alexandru Ştefan Catinca, Ianis Păun (jucători de câmp).

La categoria 2011 au participat 16 formaţii, campioană fiind Galaxy Timişoara Albastru, care a câştigat cu 3-2 finala cu Şcoala de Fotbal Dan Chilom, tot după executarea loviturilor de departajare.

Rezultate:

Grupa C

Miercuri, ora 14:00, CSM Ploieşti – Zamsport Bucureşti 6-0

Joi, ora 15:40, CSM Ploieşti – Şcoala de Fotbal Marius Lăcătuş 6-2

Joi, ora 17:20, CSM Ploieşti – SC Rapid Bucureşti 3-0

Semifinală

Vineri, ora 10:10, CSM Ploieşti – Şc. de Fotbal Dan Chilom Bucureşti 0-2

Finala mică

Vineri, ora 12:40, CSM Ploieşti – FC Rusanu 0-0, 3-2 după executarea loviturilor de departajare