Gimnastică ritmică: Sabina Enache, pe locul al 5-lea în topul celor mai bune sportive ale anului!

Gimnastică ritmică: Sabina Enache, pe locul al 5-lea în topul celor mai bune sportive ale anului!

Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a organizat în acest weekend, cu prilejul Campionatului Naţional de Ansambluri şi a Festivalului de Gimnastică Ritmică, desfăşurate la Braşov, premierea celor mai bune sportive ale anului 2022. În cadrul festivităţii, preşedintele federaţiei, Irina Deleanu, le-a oferit plachete celor 10 gimnaste care au impresionat în ultimul an.

Printre gimnastele care s-au remarcat în 2022 s-a numărat şi sportiva de la CSM Ploieşti, Sabina Enache, ale cărei performanţe au plasat-o pe poziţia a 5-a a ierarhiei întocmite de federaţie!

La primul an ca senioară, eleva Simonei Puiu a fost campioană naţională cu echipa, triplă vicecampioană la individual (all-around, cerc şi măciuci), medaliată cu bronz la minge, precum şi medaliată cu bronz la Cupa României. Totodată, Sabina a participat, în primăvară, la Cupa Mondială de la Sofia şi la Cupa Mondială de la Atena, iar în luna mai a reprezentat România la Gimnaziada ISF din Franţa.

Cele mai bune gimnaste din 2022 au fost Annaliese Drăgan (CS Sportul Studenţesc), Andreea Cristina Verdeş (CS Corrado Iaşi) şi Amalia Lică (ACS Dandri Bucureşti).

Galerie foto: