Şase victorii şi echipa de baschet U15 se califică fără emoţii în Faza a 2-a a campionatului!

Şase victorii şi echipa de baschet U15 se califică fără emoţii în Faza a 2-a a campionatului!

Echipa de baschet U15 CSŞ-CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al Fazei 1 a campionatului, găzduit şi de această dată de Sala „CSŞ Ioan Valerian”, din Târgovişte.

La fel ca în urmă cu o lună, băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Loredana Munteanu s-au impus la scor în cele trei partide din cadrul Grupei D: ieri, 91-39 cu ABC Rising Stars Popeşti Leordeni şi 99-43 cu ACS Playball Bucureşti, iar astăzi, 76-37 cu CSŞ Târgovişte!

Pentru CSŞ-CSM Ploieşti au jucat: David Raşoga, Federico Diaconescu, Mihail Iulian Oprea, David Tănase, Luca Ştefan, Tudor Staicu, Matei Săfticu, Patrick Dinu, Octavian Ion, Rareş Radu şi Cezar Constantin.

Cu 6 victorii obţinute în primele două turnee, CSŞ-CSM Ploieşti a ocupat primul loc în Grupa D şi s-a calificat pentru Faza a 2-a a campionatului, în care cele 24 de formaţii vor fi împărţite în 6 grupe a câte 4. Se vor disputa două turnee, „fiecare cu fiecare”, tur-retur, în datele 25-27 noiembrie 2022 şi 13-15 ianuarie 2023, primele două clasate urmând să acceadă în Faza Semifinală.