CSM Ploieşti, 6 medalii obţinute la Campionatul Naţional de Box de la Năvodari!

CSM Ploieşti, 6 medalii obţinute la Campionatul Naţional de Box de la Năvodari!

Opt sportive ale secţiei de box a CSM Ploieşti au participat, în această săptămână, la Campionatul Naţional de la Năvodari, bilanţul fiind unul spectaculos: 6 medalii, dintre care două de aur, două de argint şi două de bronz!

Aşa cum era de aşteptat, Livia Botică şi-a respectat statutul de favorită a categoriei „+81 kg” de la „tineret” şi a urcat pe prima treaptă a podiumului după ce a trecut în finală de Ana Maria Iliescu (Buzău). Tot cu aur s-a încununat şi Ştefania Ţăndărescu, la categoria „46 kg” de la „junioare”, după un succes în ultimul act în faţa Silviei Meltzer (SCM Craiova).

Cele două medalii de argint au fost obţinute de Beatrice Căldărariu (52 kg, junioare), care a trecut în semifinale de Angelica Cojocaru (Brăila) şi a pierdut în ultimul act la Ionela Eremia (Slatina), şi de Maria Bănică (57 kg, junioare), care a depăşit-o în penultimul act pe Diana Ţurcanu (Iaşi) şi a pierdut în finală la Gabriela Ignat (Steaua).

Nu în ultimul rând, medaliile de bronz au fost cucerite de Andreea Diana Vornicu (40 kg, cadete) şi Ecaterina Ene (70 kg, junioare).

Celelalte două sportive înscrise în concurs de coordonatorul secţiei de box a clubului, maestrul Titi Tudor, au fost Valentina Speriuş (52 kg, junioare) şi Cosmina Gheorghe (54 kg, tineret).

Galerie foto: