Weekend fără înfrângere pentru echipele de fotbal juniori ale clubului!

Weekend fără înfrângere pentru echipele de fotbal juniori ale clubului!

Weekend-ul acesta a programat trei meciuri oficiale pentru echipele de fotbal juniori ale clubului, bilanţul fiind de două remize şi o victorie. Vineri seară, juniorii D pregătiţi de Valeriu Aristan au terminat nedecis, scor 3-3, partida cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti, iar, sâmbătă după-amiază, juniorii C antrenaţi de Bogdan State au remizat, 2-2, în deplasarea de la Albeşti.

În urma rezultatului de ieri, juniorii C încheie sezonul regulat pe locul al 2-lea al clasamentului Seriei a II-a, cu 18 victorii, un egal şi numai două înfrângeri înregistrate în cele 21 de partide susţinute, şi vor juca, miercuri şi sâmbătă, faza play-off a campionatului judeţean. Astfel, la mijlocul săptămânii, elevii lui Bodan State o vor întâlni pe câştigătoarea Seriei I, ACS Petrolul ’52 Ploieşti, urmând ca, în funcţie de rezultat, să joace sâmbătă într-unul din meciurile de clasament. În cealaltă semifinală se vor întâlni Petrosport Ploieşti şi Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii.

La nivelul juniorilor D, grupa mai mică de vârstă a clubului, antrenată de Lucian Catinca, a câştigat cu 9-1 partida cu ACS Ariceştii Rahtivani, de remarcat fiind că unul dintre goluri a fost marcat de portarul Vlad Tronaru, din lovitură de pedeapsă.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori au fost următoarele:

Juniori C, Seria a II-a, Etapa a 22-a

Ştiinţa Albeşti – CSM Ploieşti 2-2

Au marcat: David Răducanu şi Ionuţ Rădulescu.

În semifinalele fazei play-off, CSM Ploieşti o va întâlni, miercuri, pe ACS Petrolul ’52 Ploieşti.

Juniori D, Seria Elite, Etapa a 22-a

CSM Ploieşti – ACS Petrolul ’52 Ploieşti 3-3

Au marcat: Horia Dumitru, Rareş Tocitu şi Ionuţ Guţă.

Juniori D, Seria Clasic II, Etapa a 21-a

CSM Ploieşti – ACS Ariceştii Rahtivani 9-1

Au marcat: Filip Dincă (2), Matei Otavă (2), Eduard Zaharia, Alexandru Catinca, Rareş Tocitu, Alexandru Ioniţă şi Vlad Tronaru.

În etapa a 22-a, ultima a sezonului, CSM Ploieşti stă.

Juniori E

Meciul ACS Viking Pruszynski Ploieşti – CSM Ploieşti, contând pentru etapa a 24-a, se joacă luni, 30 mai, ora 17.30.

În etapa a 25-a, CSM Ploieşti joacă, vineri, pe teren propriu, cu Savi Sport Ploieşti.

* Conform regulamentului stabilit de FRF, la nivel de juniori D şi E nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente, la Faza Interjudeţeană a campionatului urmând să participe selecţionatele celor 42 de judeţe din ţară.

Galerie foto, Juniori D, CSM Ploieşti – ACS Petrolul ’52 Ploieşti: