CSM Ploieşti, cinci titluri de campioni naţionali la Semi-Kempo!

CSM Ploieşti, cinci titluri de campioni naţionali la Semi-Kempo!

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, astăzi, la prima competiţie oficială din calendarul anului 2022, Campionatul Naţional de Semi-Kempo, reuşind să cucerească nu mai puţin de 18 medalii, dintre care 5 de aur, 5 de argint şi 8 de bronz.

Cei cinci ssportivi care au reuşit să devină campioni naţionali de semi-kempo sunt Alin Garoseanu şi Narcis Păun, la seniori, respectiv Luca Frăsineanu, David Vasilescu şi Prinţ Dumitru, la juniori.

Medaliile de argint au fost obţinute de Daria Bocan, Giulia Păun, David Neagu, Florin Păun şi Roberto Popescu, iar cele de bronz, de Roxana Dumitru, Sofia Doagă, Alexandru Dinu, Ezel Frăsineanu, Robin Mihai, Florin Panaitescu, Denis Staicu şi Gabriel Marin.

Antrenorul coordonator al secţiei de kempo, Florentin Ghiocel Petrea, a înscris în concurs 29 de sportivi, la final declarându-se extrem de mulţumit de palmaresul elevilor săi, mai ales în condiţiile unei concurenţe tot mai mari, de la an la an.

La competiţia desfăşurată în Sala Apollo, din Bucureşti, au participat peste 500 de sportivi de la aproape 50 de cluburi din ţară.

Galerie foto: