Echipa de volei speranţe, trei înfrângeri în turneul de la Galaţi

Echipa de volei speranţe, trei înfrângeri în turneul de la Galaţi

Echipa de volei speranţe a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la cel de-al 4-lea turneul al Seriei C, găzduit de CSŞ-CS Arcada Galaţi, fără a reuşi vreo victorie în cele trei partide susţinute. Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au pierdut cu 3-0 confruntările cu gazdele de la CSŞ-CS Arcada şi cu CTF Mihai I Bucureşti şi cu 3-1 partida cu CSŞ Tulcea.

Antrenorul echipei noastre a folosit următorul lot de jucători: Marius Marin, Tudor Stoian, Luca Ion, Tudor Mihai Popescu, Andrei Iancu, Iustinian Sandu, Ştefan Iordache, Alexandru Mihai Jercălău, Luca Grama, Yanis Şoptereanu şi Fernando Stan.

Băieţii mai au de disputat meciurile turneului al 3-lea, de la Tulcea, care a fost amânat în ianuarie din cauza unor cazuri de infectare cu Covid-19 depistate tocmai în tabăra organizatorilor de la CSŞ. Turneul ar urma să se ţină la finalul acestei luni, în weekend-ul 26-27 februarie.

Altfel, echipa de volei junioare a jucat, astăzi, în Sala Sporturilor Olimpia, cu CSŞ 5 Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 3-0 într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Seriei C.